facebook tracking
Tjänsteområde

Agil ledning och product management

Connect

I vår värld handlar det om att få till förändring på riktigt och driva de digitala projekten i mål. 

Vi är ett gäng erfarna projektledare och produktägare med lång erfarenhet från stora komplexa digitala projekt.

Vi söker nu fler projektledare och product managers med erfarenhet av att driva större digitala projekt och som är en mästare på att skapa rätt förutsättningar för leverans. Är du en av dem?

Läs mer om vad vi gör

Några av dina kollegor

Att jobba hos oss

Vår kultur präglas av en stark vilja att skapa värde. Hos våra kunder, och hos oss själva som personer och som bolag. Vi är oberoende konsulter och står alltid på kundens sida. Vi arbetar långsiktigt och tätt tillsammans med våra kunder, ofta med exponering på ledningsnivå och med riktigt spännande digitala projekt. Här får du chansen att arbeta med att leda förändring på riktigt.

Som anställd hos oss är du vår viktigaste tillgång och vi tror på den personliga utvecklingen. Du har alla möjligheter att utvecklas både i uppdrag, genom kunskapsdelning med duktiga kollegor och riktigt bra förutsättningar för kompetensutveckling. 

Som ett mindre bolag bidrar vi alla till företagets utveckling. Här får du påverka på riktigt och vara en del av att skapa det bästa konsultbolaget.

Dessutom tror vi på att man ska jobba smart. Det ska vara balans mellan arbete och fritid för att du ska må och prestera bra.

 

Jobbar du redan på Alenio?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@alenio.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor