facebook tracking
Tjänsteområde

CRM, digital tillväxt och kundlojalitet

Connect

Att få ihop kundresan och skapa ett sammanhållet kundmöte över kanaler blir allt mer viktigt.  En central del i detta är en tydlig strategi och stöd för CRM för att alltid vara aktuell och relevant i kontaktpunkterna med kunden.

Vi vill nu förstärka oss med ytterligare experter på CRM. Har du  erfarenhet av att ta fram strategi och beslutsunderlag för förändring? Och kan leda processen med att få systemstöd, arbetssätt och processer på plats för att säkerställa effekten hos våra kunder? Och kanske erfarenhet av segmenterings-modeller och marketing automation? Se då till att skicka in en ansökan idag! 

Läs mer om vad vi gör

Några av dina kollegor

Att jobba hos oss

Vår kultur präglas av en stark vilja att skapa värde. Hos våra kunder, och hos oss själva som personer och som bolag. Vi är oberoende konsulter och står alltid på kundens sida. Vi arbetar långsiktigt och tätt tillsammans med våra kunder, ofta med exponering på ledningsnivå och med riktigt spännande digitala projekt. Här får du chansen att arbeta med att leda förändring på riktigt.

Som anställd hos oss är du vår viktigaste tillgång och vi tror på den personliga utvecklingen. Du har alla möjligheter att utvecklas både i uppdrag, genom kunskapsdelning med duktiga kollegor och riktigt bra förutsättningar för kompetensutveckling. 

Som ett mindre bolag bidrar vi alla till företagets utveckling. Här får du påverka på riktigt och vara en del av att skapa det bästa konsultbolaget.

Dessutom tror vi på att man ska jobba smart. Det ska vara balans mellan arbete och fritid för att du ska må och prestera bra.

 

Jobbar du redan på Alenio?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@alenio.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor